Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Extra Zorg

Kattenhotel Van Blitterswijk is uitstekend geschikt voor katten die extra zorg, rust en aandacht nodig hebben. Of vraagt de thuissituatie, om welke reden ook, tijdelijk veel van uw tijd en aandacht, ook dan kunt u uw kat of poes bij Kattenhotel Van Blitterswijk laten logeren.

Voor meer informatie omtrent Extra Zorg neemt u gerust contact met ons op.

  Uiterlijke verzorging

  Wanneer de kat dit wenst, wordt hij/zij gekamd (bij de hotelprijs inbegrepen).

  Nagelverzorging (alleen wanneer de kat dit toelaat)

  Het knippen van de nageltjes is bij de hotelprijs inbegrepen.

  Wellness & Spa (Wellness arrangement)

  Indien de eigenaar dit wenst, kan ook gekozen worden voor een professionele vachtverzorging (niet bij de hotelprijs inbegrepen).

  Een goede vachtverzorging is erg belangrijk voor de conditie van de huid. Een slecht verzorgde vacht met klitten geeft een dier

  veel ongemak. Bij veel haar en klitten kan een vacht gaan vervilten. Ook voorkomt een goede vachtverzorging veel onnodige jeuk.

  Vergt de vacht van de kat meer verzorging, dan kunt u bij Kattenhotel Van Blitterswijk kiezen voor een professionele vachtverzorging.


  Kattenhotel Van Blitterswijk heeft de kennis en alle middelen in huis om uw kat goed te kunnen trimmen.

  Mocht u om wat voor reden niet toekomen aan de vachtverzorging van uw kat, vraag dan op tijd om hulp. Er kan beter een klein klitje

 verwijderd worden, dan dat u wacht tot er veel meer zijn, of dat de vacht zelfs vervilt en de kat kaalgeschoren moet worden.


  U kunt op het reserveringsformulier aangeven of u een professionele trimbehandeling wenst voor uw kat(ten) of  niet.

0