Kattenhotel Van Blitterswijk

Exclusieve vakantie opvang en Katten Trimsalon 

Nieuwjaarsarrangement.........een fijne jaarwisseling.........ook voor uw kat!


Kattenhotel Van Blitterswijk is gunstig gelegen ten opzichte van woonwijken, waar veelal massaal vuurwerk wordt afgestoken. Katten hebben vaak erg last van vuurwerk, zij raken hierdoor gestrest. Sommige katten hebben traumatische ervaringen met vuurwerk of ze kunnen niet tegen de harde geluiden.


                                            € 40,00 (€ 42,00 incl. energietoeslag)                         


Wij hebben geen zeggenschap over het vuurwerkgebruik op de openbare weg, het kan dan ook zijn dat er nog geluid hoorbaar is van mensen in de buurt die vuurwerk afsteken.


Dag van aankomst: woensdag 30 december 2020                                                                                                 Reserveer direct

Dag van vertrek: zaterdag 2 januari 2021


De nieuwjaarskorting geldt niet voor overige reserveringen en privé opvang. Dagen in januari tellen niet mee in de opbouw van de korting in het nieuwe kalenderjaar. 


Op zon- en feestdagen en in de avonduren is Kattenhotel Van Blitterswijk gesloten voor het brengen en ophalen van gasten.


Omdat op 31 december in de woonwijken vaak al vroeg wordt begonnen met het afsteken van vuurwerk, worden er op die dag geen 

gasten in- / uitgecheckt.